Onze klanten aan het woord

Lees over hun ervaringen met onze diensten

Uni-Forwarding kiest Cloud-oplossingen

FORWARDINGWAREHOUSECUSTOMS
“De flexibiliteit van de TRIS-oplossingen kunnen perfect onze complexe businessprocessen ondersteunen”, vertelt Gaëtan De Schepper.

Download Case

Sermar klaar voor de toekomst

FORWARDING
Sermar, de expeditieafdeling van Conti7, moest niet lang nadenken om als pilootproject te fungeren voor de nieuwe TRIS Forwarding.

Download Case

Bij Intris blijf je het klantengevoel behouden

CUSTOMS FORWARDING
ICO werkt al jaren met onze Forwarding- en Customsoplossing. Dit levert hen een hoger rendement, meer controle en een betere risicoanalyse op.

Download Case

Wereldwijde bouwonderneming ondersteunt vervoersactiviteiten met TRIS

FORWARDING
BESIX doet voor het vervoer van materialen een beroep op onderaannemers, maar houdt zelf het roer in handen. Dit lukt prima, dankzij de software van Intris.

Download Case

Op de Maasvlakte beheerst Rhenus volledig zijn containerflow

FORWARDINGCUSTOMSWAREHOUSECONTAINER DEPOT/REPAIR
Samen met de klanten van Rhenus bekijkt Intris hoe bestaande businessprocessen geoptimaliseerd kunnen worden zodat de operaties vlotter kunnen verlopen.

Download Case

Voor Verstraete IML zijn snelle leveringen cruciaal

CUSTOMS
De wereldmarktleider van ‘in mould’ labels nam de douaneprocessen in eigen beheer. Intris bood hen snelheid en gebruiksgemak.

Download Case

Triple-M controleert zijn financiële flow tot in de puntjes

FORWARDING
De Belgische logistieke dienstverlener is gespecialiseerd in diensten voor de muziekindustrie en moet hiervoor 24/7 standby zijn. TRIS Forwarding biedt hen ondersteuning en controle over de piekende goederenstromen en dito cashflow.

Download Case

Intris gaf mij een sterke managementtool om mijn kosten te beheren

FORWARDING
Robema was op zoek naar een systeem om de administratie ef ciënter te laten verlopen en een transparanter zicht te krijgen op de budgetten. Bij INTRIS vonden ze niet enkel een oplossing die nog veel verderging, maar ook logistieke knowhow.

Download Case

Intris levert een serieuze kostenbesparing

FORWARDINGCUSTOMSWAREHOUSE
Toen de Nederlandse logistiek dienstverlener VCK besloot om de eigen softwareafdeling en het IBM-platform vaarwel te zeggen, zocht ze naar een softwareleverancier waarmee ze een langdurige relatie kon aangaan. In Intris vond VCK de geschikte partner.

Download Case

TRIS supports your supply chain as a service

Vraag een demo aan