Onze klanten aan het woord

Lees over hun ervaringen met onze diensten

Met TRIS zitten we op het juiste spoor

FORWARDING
Het Nederlandse Trimodal Europe is een intermodale logistieke dienstverlener die vooral de chemie- en expeditiesector betrouwbare spooralter- natieven aanbiedt. Toen een doorgedreven automatisering van de processen zich opdrong, kwam de Forwarding-oplossing van Intris in beeld. Maar ook de gelijkgestemde filosofie: het denken in oplossingen en optimalisaties.

Download Case

Bij Intris voelen wij ons gewaardeerd en belangrijk

FORWARDING
Acht jaar geleden schakelde niche-expediteur Triple M Intris in om beter grip te krijgen op het financiële en operationele beheer van zijn dossiers. Vorig jaar schoot hun Forwarding-oplossing naar een hoger level en biedt zowel gebruiker als manager een heleboel bijkomende voordelen.

Download Case

Uni-Forwarding kiest Cloud-oplossingen

FORWARDINGWAREHOUSECUSTOMS
“De flexibiliteit van de TRIS-oplossingen kunnen perfect onze complexe businessprocessen ondersteunen”, vertelt Gaëtan De Schepper.

Download Case

Sermar klaar voor de toekomst

FORWARDING
Sermar, de expeditieafdeling van Conti7, moest niet lang nadenken om als pilootproject te fungeren voor de nieuwe TRIS Forwarding.

Download Case

Bij Intris blijf je het klantengevoel behouden

CUSTOMS FORWARDING
ICO werkt al jaren met onze Forwarding- en Customsoplossing. Dit levert hen een hoger rendement, meer controle en een betere risicoanalyse op.

Download Case

Wereldwijde bouwonderneming ondersteunt vervoersactiviteiten met TRIS

FORWARDING
BESIX doet voor het vervoer van materialen een beroep op onderaannemers, maar houdt zelf het roer in handen. Dit lukt prima, dankzij de software van Intris.

Download Case

Op de Maasvlakte beheerst Rhenus volledig zijn containerflow

FORWARDINGCUSTOMSWAREHOUSECONTAINER DEPOT/REPAIR
Samen met de klanten van Rhenus bekijkt Intris hoe bestaande businessprocessen geoptimaliseerd kunnen worden zodat de operaties vlotter kunnen verlopen.

Download Case

Voor Verstraete IML zijn snelle leveringen cruciaal

CUSTOMS
De wereldmarktleider van ‘in mould’ labels nam de douaneprocessen in eigen beheer. Intris bood hen snelheid en gebruiksgemak.

Download Case

Intris gaf mij een sterke managementtool om mijn kosten te beheren

FORWARDING
Robema was op zoek naar een systeem om de administratie ef ciënter te laten verlopen en een transparanter zicht te krijgen op de budgetten. Bij INTRIS vonden ze niet enkel een oplossing die nog veel verderging, maar ook logistieke knowhow.

Download Case

Intris levert een serieuze kostenbesparing

FORWARDINGCUSTOMSWAREHOUSE
Toen de Nederlandse logistiek dienstverlener VCK besloot om de eigen softwareafdeling en het IBM-platform vaarwel te zeggen, zocht ze naar een softwareleverancier waarmee ze een langdurige relatie kon aangaan. In Intris vond VCK de geschikte partner.

Download Case

TRIS supports your supply chain as a service

Vraag een demo aan