TRIS Squid
integratie- en communicatieplatform

TRIS©Squid is een gebruiksvriendelijk integratie- en communicatieplatform waardoor Intris-klanten snel geconnecteerd zijn met alle mogelijke overheids- en privéplatformen.

VRAAG EEN DEMO AAN

Eenvoudig communiceren vanuit TRIS met de buitenwereld en vice versa

Via een dedicated website kunnen TRIS©Squid-klanten het communicatieverkeer opvolgen en beheren. Zo hebben ze ook de mogelijkheid om bij een mogelijke uitval van het externe platform (douanesysteem, port community platform, portaalsite …), hun berichten opnieuw te versturen (zowel naar het externe platform als naar zichzelf).

Customs

Communiceer vanuit de Customs module rechtstreeks met de Belgische en Nederlandse douane,
BRUcloud en containerterminals.

Forwarding

Communiceer vanuit TRIS Forwarding rechtstreeks met C-point, NxtPort, RX/SeaPort, Portbase, webportals van containerrederijen en Bru-Cloud.

Portaalsite

Via een dedicated website kunnen TRIS©Squid-klanten het communicatieverkeer opvolgen en beheren.

TRIS Squid

Het woord Squid komt uit de dierenwereld en betekent pijlinktvis.

Een pijlinktvis heeft een bijzonder groot hoofd en tien ledematen: die vorm vertalen wij in een uitstekende technologie (hoofd) om verschillende verbindingen (ledematen) te kunnen leggen vanuit één oplossing.

En wat ook nog zeer bijzonder is: pijlinktvissen beschikken over een bepaald soort ‘filter’ die het hen mogelijk maakt kleuren te gebruiken en te herkennen tijdens het onderling communiceren. Wat in onze sector betekent dat wij alle communicatie van de ene partij verstaanbaar kunnen maken voor de andere. 

VRAAG EEN DEMO AAN

+20 jaar expertise in softwareondersteuning voor de logistieke sector

Vandaag ondersteunt Intris 500 bedrijven en 3.000 gebruikers wereldwijd bij het nemen van intelligente en proactieve supply chain-beslissingen

Graag meer weten?

Stuur ons een bericht om meer informatie of een demo aan te vragen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

TRIS supports your supply chain as a service

Vraag een demo aan