Speelt u op veilig door een all-in vakantie te boeken? Omdat u geen seconde wil missen van uw quality time? Ter plaatse het hoofd leeg: zonder planning, zonder budgetzorgen, zonder adhoc problem solving? Of bent u het tijdens-mijn-voorbereiding-is-het-al-eenbeetje-vakantie-type?

De grote voorstander van het zelf uitstippelen van de reis, het vergelijken van verblijfsmogelijkheden, de blinde vlekken onderweg?

De prijs vergelijken van beide opties is moeilijk. Op het eerste gezicht is de all-in formule duurder, omdat de ‘uren’ voorbereiding van optie twee niet worden meegerekend. Maar wat ook niet wordt ingecalculeerd, zijn de akkefietjes die optie twee moet oplossen en dus niet echt als vakantietijd kunnen gerekend worden. Hoe het ook zij: er bestaat geen all-in formule voor een geslaagde vakantie. Omdat het persoonsgebonden is. En van voorbijgaande aard: een tegenvallende vakantie doet even knarsetanden, maar verdwijnt op de lange duur uit het geheugen. Een risico waard.

Waarmee u echter geen risico mag nemen, is de IT-omgeving in uw bedrijf. Risico’s in de zin van: uitvallen, gehackt worden, niet meer up-todate… Om nog maar te zwijgen van de variabele kosten, de zorgen en de personeelsinzet die een IT-omgeving ‘on premise’ met zich meebrengt.

Het alternatief? De Cloud.

Onze klanten die hun TRIS-oplossing in de Cloud laten draaien, verkleinen hun risico op vele vlakken.
1. Zij hoeven geen groot budget te investeren dat een beslag legt op hun cashflow, maar betalen een perfect beheersbaar maandelijkse tarief.

2. Zij hoeven zich geen zorgen te maken over prestatieverminderende hardware of noodzakelijke updates.

3. Hun systeem is optimaal beveiligd.

4. De toepassing is geconfigureerd via https met de nodige certificaten.

Met onze Cloud-oplossing speelt u op veilig.

1. De systemen zijn altijd up-to-date (wat de kans verkleint op beveiligingslekken)

2. Het werken op afstand gebeurt altijd op een veilige manier

3. U beschikt over een privéserver en hoeft uw Cloud niet te delen met anderen. En alsof dat nog niet genoeg redenen zijn, wordt de mogelijke ‘downtime’ tot een minimum herleid. De updates gebeuren na de reguliere werkuren en in het weekend, zodat dit uw dagelijkse werking niet hindert. Wordt u geconfronteerd met een stroom- of
internetpanne? Geen nood: u kan onmiddellijk verder werken op een andere locatie.

U wil snel op veilig spelen?

Perfect! Wij krijgen u up and running in de Cloud binnen de drie weken!